Hjem
 

Clinical Locomotion Network

15.12.2010

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik (NIKKB) deltager i forskningssamarbejdet Clinical Locomotion Network (CLN), der er det officielle navn for Center for Forskning i Bevægeapparatets Funktionelle Lidelser.

Aftalens parter er NIKKB, Syddansk Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Sygehus Lillebælt, Region Syddanmark.


Centrets formål er at etablere et samarbejdsforum som ramme for synliggørelse og netværksdannelse vedrørende forskning i lidelser i bevægeapparatet. Centret skal samle relevante miljøer ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, i sundhedsvæsenet og ved øvrige relevante forskningsinstitutioner, som sammen kan sikre en synergieffekt og dermed sikre et øget fokus på forskning og anvendelse af denne forskning i bevægeapparatets lidelser.

 

Aftalen er revideret i 2011, og der foreligger en ny samarbejdskontrakt, der som før forpligter de deltagende institutioner til at arbejde sammen om forskning og faglig udvikling i forhold til større og bedre projekter og etableringen af nye samarbejdsrelationer.

Koordineringen af CLN-samarbejdet blev indtil sommeren 2011 varetaget af seniorforsker på NIKKB og professor på SDU Jan Hartvigsen.

 

Funktionen går på skift mellem de tre organisationer og varetages p.t. af NIKKB ved direktør og forskningsleder Henrik Wulff Christensen.

 

Kontakt centerkoordinator Henrik Wulff Christensen: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 


 

 

Relevant CLN-materiale:

 

Adressemærkater til synliggørelse af CLN-affiliering

 

 

Nyheder

Kalender

Artikler

Blog

Etisk godkendelse og masser at glæde sig til

Så kom ”vinteren” til Melbourne og Distortion, som...

Indsamling af nakkedata afsluttet!

Fire KIP-klinikkerne har siden efteråret 2011 udde...

Hverdag og blomstrende lærelyst

For en god ordens skyld vil jeg gå lidt kronologis...