Julegave fra NIKKB’s efteruddannelse er på vej til dig

NIKKB’s efteruddannelsesenhed har en spændende julegave til landets kiropraktorer: NIKKB udsender i dag kursuskataloget for foråret 2016, der indeholder en masse spændende efteruddannelseskurser, der garanterer at føre din viden up-to-date med det seneste nye på en række områder.

 

Efteruddannelsesenheden tilbyder i foråret blandt andet en interessant studietur til den italienske Serie A fodboldklub AC Milan, et lærerigt ultralydskursus og et gensyn med børnelægen Olav Bennedsbæk fra Faglig Kongres 2014. Det er dog kun et lille udpluk af efteruddannelsestilbuddene til dig – der er meget mere.

 

Er du nysgerrig efter at vide mere om forårets kursustilbud? Så check din…

Læs mere

Vellykket ph.d.-forsvar

Den amerikanske kiropraktor Maria Hondras kan nu også kalde sig ph.d. (PhD) efter et veludført forsvar af sin afhandling ”Villager perspectives of muscle, bone and joint conditions i rural Botswana: MuBoJo focused ethnography” på SDU fredag den 11. december.

 

Foran et flot fremmøde af interesserede tilhørere gennemgik Maria Hondras sit ph.d.-projekt og den resulterende afhandling. Det var tydeligt, at hendes ophold i Botswana, mens hun samlede data, ikke blot havde givet Maria Hondras en professionel indsigt og materiale til sin afhandling, men også nogle dybe, personlige indtryk, som hun forstod at bruge til at gøre sit ph.d.-forsvar til…

Læs mere

Mathilde går på barsel og Lissy tager over

Fredag 11. december går NIKKB’s administrative sekretær, Mathilde Lerche, på barsel og overlader imens sine opgaver og ansvar til Lissy Meier Sørensen.

 

Det er en erfaren afløser, NIKKB har fundet. Lissy Meier Sørensen kommer til instituttet med mere end 25 års erfaring som sekretær og administrativ medarbejder, bl. a. hos Nordic Offshore Marine og Roulunds Braking A/S.

 

Lissy Meier Sørensen er allerede godt i gang med at lære sin nye arbejdsplads at kende; hun har haft sin gang på NIKKB siden 1. december for at blive sat ind i sine opgaver og møde sine nye kolleger og generelt…

Læs mere

Fredag den 11. december forsvarer den amerikanske kiropraktor og ph.d.-studerende Maria Ann Hondras sin ph.d.-afhandling med titlen "Villager perspectives of muscle, bone and joint conditions in rural Botswana: MuBoJo focused ethnography".

 

Ph.d.-forsvaret finder sted kl. 14.00 i laboratoriet for leg og innovation, bygning 39, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M. Alle er velkomne.

Læs mere

Forskerne bag NIKKB og Forskningsenheden for Almen Praksis’ kolikprojekt besøgte onsdag formiddag børneafdelingen på OUH. Mødet skabte grobund for et samarbejde med afdelingens læger, der lyttede med interesse til orienteringen om projektet.

 

NIKKB’s adm. direktør og forskningsleder Henrik Wulff Christensen, tovholder og seniorforsker Lise Hestbæk og projektleder og læge Lise Vilstrup Holm besøgte onsdag børneafdelingen på OUH for at orientere lægerne på børneafdelingen om kolikprojektet, der i øjeblikket er i gang med at rekruttere deltagere.

 

- Vi havde fået lov at komme og fortælle om projektet, fordi vi synes, det er hensigtsmæssigt, at de hører fra os, at…

Læs mere