NIKKB vil gerne invitere dig til en præsentation af KirCACS via et Webinar onsdag den 6. januar kl. 20:00; alternativt afholder vi en præsentation her hos NIKKB lørdag den 30. januar kl. 11:00 – 13:00, hvor du også er meget velkommen til at deltage.

 

Hvis dette har din interesse så tilmeld dig snarest muligt på info@kircacs.dk og du vil få nærmere besked. Husk at fortælle, om du vil deltage i webinaret eller præsentationen hos NIKKB, når du tilmelder dig.

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår

Julen og årsskiftet er lige om hjørnet; om få dage hygger vi os alle sammen med vores familier og følger de juletraditioner, vi har hver især, og i næste uge siger vi farvel til et travlt 2015 og goddag til nye opgaver og udfordringer i 2016.

 

2015 var året, hvor NIKKB fyldte 25 år. Vi tog en time-out og fejrede jubilæet med en hyggelig reception i august, og så var det ellers tilbage til arbejdsbordet. For også i 2015 er der blevet arbejdet ihærdigt og målrettet af medarbejderne på instituttet.

 

Medarbejdere fra NIKKB viste flaget i forbindelse med…

Læs mere

Julegave fra NIKKB’s efteruddannelse er på vej til dig

NIKKB’s efteruddannelsesenhed har en spændende julegave til landets kiropraktorer: NIKKB udsender i dag kursuskataloget for foråret 2016, der indeholder en masse spændende efteruddannelseskurser, der garanterer at føre din viden up-to-date med det seneste nye på en række områder.

 

Efteruddannelsesenheden tilbyder i foråret blandt andet en interessant studietur til den italienske Serie A fodboldklub AC Milan, et lærerigt ultralydskursus og et gensyn med børnelægen Olav Bennedsbæk fra Faglig Kongres 2014. Det er dog kun et lille udpluk af efteruddannelsestilbuddene til dig – der er meget mere.

 

Er du nysgerrig efter at vide mere om forårets kursustilbud? Så check din…

Læs mere

Vellykket ph.d.-forsvar

Den amerikanske kiropraktor Maria Hondras kan nu også kalde sig ph.d. (PhD) efter et veludført forsvar af sin afhandling ”Villager perspectives of muscle, bone and joint conditions i rural Botswana: MuBoJo focused ethnography” på SDU fredag den 11. december.

 

Foran et flot fremmøde af interesserede tilhørere gennemgik Maria Hondras sit ph.d.-projekt og den resulterende afhandling. Det var tydeligt, at hendes ophold i Botswana, mens hun samlede data, ikke blot havde givet Maria Hondras en professionel indsigt og materiale til sin afhandling, men også nogle dybe, personlige indtryk, som hun forstod at bruge til at gøre sit ph.d.-forsvar til…

Læs mere

Mathilde går på barsel og Lissy tager over

Fredag 11. december går NIKKB’s administrative sekretær, Mathilde Lerche, på barsel og overlader imens sine opgaver og ansvar til Lissy Meier Sørensen.

 

Det er en erfaren afløser, NIKKB har fundet. Lissy Meier Sørensen kommer til instituttet med mere end 25 års erfaring som sekretær og administrativ medarbejder, bl. a. hos Nordic Offshore Marine og Roulunds Braking A/S.

 

Lissy Meier Sørensen er allerede godt i gang med at lære sin nye arbejdsplads at kende; hun har haft sin gang på NIKKB siden 1. december for at blive sat ind i sine opgaver og møde sine nye kolleger og generelt…

Læs mere