World Federation of Chiropractics afholder sin verdenskongres i Athen i maj, og da kongressen afholdes i Europa, afholder European Chiropractors Union i tilgift sin årskongres i forbindelse med verdenskongressen.

 

NIKKB og DKF arrangerer en fællestur til WFC/ECU-kongresserne fra 13. – 16. maj, med flotte rabatter på tilmeldingsgebyret, hvis du er hurtigt ude. Så hvis du endnu ikke har tilmeldt dig kongresserne er det nu, du skal gøre det: Hvis du benytter dig af early bird-tilmelding inden 31. januar eller tilmelding senest 15. marts, opnår du rabat på din tilmelding til kongressen i forhold til at vente med at tilmelde…

Læs mere

NIKKB har i dag budt velkommen til en ny medarbejder, idet Asger Torning har sin første arbejdsdag på kontoret som Kommunikationsmedarbejder.

 

Den ny Kommunikationsmedarbejder har tidligere beskæftiget sig med kommunikation i en stilling som Kommunikationskonsulent i Odense Sport & Event, med kommunikation omkring Odense Boldklubs Superligahold som sit ansvarsområde. Her var Asger Torning ansat i 17 år, og det har givet ham en god portion erfaring med en væld af varierende former for kommunikationsopgaver.

 

Syddansk Universitet er ikke nyt for den nye Kommunikationsmedarbejder: Asger Torning har tidligere læst engelsk på Center for Engelsk på SDU, men da de spændende…

Læs mere

DSKKB's Vidensdelingsdag om Børn og Kiropraktik planlagt til afholdelse på Syddansk Universitet lørdag den 31. januar 2015 er desværre blevet aflyst pga. for få tilmeldinger.

 

Er du allerede tilmeldt, vil du modtage en kreditnota på det indbetalte beløb snarest muligt.

 

 

Læs mere

Målt på antallet af nye forskningspublikationer blev 2014 et af de mest produktive år for NIKKB nogensinde.

I alt var forskere med hel- eller delvis ansættelse på NIKKB involveret i 30 artikler som enten førsteforfatter eller medforfattere.

 

Den viden ser selvsagt gerne bredt ud til alle kiropraktorer og andre interesserede, og via publikationslisten her på siden er det muligt at bestille en elektronisk version af udgivelserne.

 

Se eventulet også vores artikelservice, hvor også kiropraktor-relevante artikler fra andre forskergrupper er repræsenteret.

 

 

 

Læs mere

Et bedre indblik i arten og omfanget af erstatningsanmeldelser fra patienter og tilkendte erstatninger i relation til kiropraktisk behandling er nu mulig via et studie, der har undersøgt de indberetninger, der er foretaget mellem 2004 og 2012 til de relevante myndigheder i Norge og Danmark.


I alt blev 300 sager gennemgået, og af dem udløste 41 (svarende til 13,7%) erstatning. Hyppigste årsag til erstatningsanmeldelsen var forværring af symptomer efter behandling (91/300 = 30,3%), påstået diskusprolaps (57/300 = 19%) og sager vedrørende for sen henvisning (46/300 = 15,3%).


Med omtrent 2 millioner kiropraktiske behandlinger om året i såvel Norge som Danmark…

Læs mere