”Min side” bliver nu omstruktureret. Det betyder, at de filer, man har lagret i undermenuen ”Mine filer” under ”Min side” bliver flyttet. Fra dags dato vil det kun være muligt at finde dokumentation for røntgenanlæg på samtlige kontroller samt diverse korrespondance inklusive godkendelse og krav til dokumentation fra perioden 2011 - 2012 i KirPACS.

 

Har man brug for at få adgang til dokumentation fra 2010 og før og ikke kan finde dem i KirPACS, så kontakt sekretær Laila Toft Nielsen på billeddiagnostik@nikkb.dk med en forespørgsel om de dokumentation, det drejer sig om. Så kan hun fremskaffe denne dokumentation.

 …

Læs mere

Forskere i Sverige har opstillet fire simple leveregler, der kan mindske risikoen for rygsmerter betragteligt: Drop cigaretter, drik moderate mængder alkohol, få regelmæssigt motion og sørg for at få et dagligt indtag af frugt og grønt.

 

Et omfattende forskningsforsøg ved Karolinska Institut i Stockholm er det første til at påvise sammenhængen mellem en sund livsstil og livsstilssygdomme. Forskningsforsøget blev afviklet i form af en folkeundersøgelse af 9000 mænd og kvinder i Stockholms Amt, og resultaterne er bemærkelsesværdige: Blandt de kvinder, der fulgte de fire leveregler, endte 9 procent med at få varige rygsmerter, mens 21 procent af de kvinder…

Læs mere

En undersøgelse af data fra en række publikationer påviser en lille stigning i risikoen for hjerte-karproblemer ved brug af højdosis af ibuprofen. Det skriver Dagens Medicin på sin hjemmeside, dagensmedicin.dk.

 

Ibuprofen er et smertestillende og anti-inflammatorisk lægemiddel, der bl. a. gives til patienter med ledsmerter, men ifølge en gennemgang af tilgængelig data foretaget af European Medicines Agency’s (EMA) bivirkningskomité PRAC, kan en dosis på 2400 mg eller mere per dag øge risikoen for hjerte-karproblemer som f. eks. hjerteanfald og slagtilfælde.

 

PRAC anbefaler, at rådgivningen om brug af højdosis ibuprofen opdateres og indgår i revideret form i produktinformationen,…

Læs mere

Vi kipper med flaget og ønsker et stort tillykke til DKF, der fylder 90 år i dag!

 

Mærkedagen markeres med en reception i eftermiddag. Har du ikke mulighed for at være med, kan du følge med i den runde dag her: https://www.facebook.com/events/697843540327801/

 

Her kan du også læse en række spændende og informative artikler om DKF og kiropraktik i Danmark igennem 90 år.

 

Læs mere

Den ansvarlige fysiker ved fysikerordningen under NIKKB (Peter Grøn) har udarbejdet en liste med gode råd for at fjerne usikkerheden omkring måden at gennemføre kontrollerne på og derved optimere udførelsen af konstanskontroller.

 

Listen  kan læses og downloades ved at klikke på dette link:

 

Liste med gode råd i forbindelse med konstanskontrol

Læs mere