I foråret fik nikkb.dk nyt design, og nu er NIKKB’s engelske udgave af hjemmesiden også blevet iklædt det nye design.

 

Der har været arbejdet med at overføre materialet fra nikkb.com til det nye design hele sommeren, og nu kan NIKKB’s engelske læsere og andre, der er interesserede i at læse om NIKKB på engelsk følge med og læse om instituttet i hjemmesidens nye udseende, enten ved at skrive nikkb.com i søgefeltet i deres browser, klikke på det lille ikon med det britiske flag øverst til højre her på nikkb.dk eller følge linket forneden.

 

Vi…

Læs mere

Dagbladet BT har haft fokus på nakke- og rygsmerter i to separate artikler i løbet af sommeren, og det har fået avisen til at kontakte forskere fra NIKKB og IOB.

 

9. juli bragte BT et dobbeltopslag om begrebet mobilnakke, der tog udgangspunkt i det stigende brug af mobiltelefoner og tablets og den stigende risiko for nakkesmerter som konsekvens af dette. BT henvendte sig til professor og forskningsleder ved IOB og seniorforsker ved NIKKB, Jan Hartvigsen, der udtalte sig til citat til artiklen. Jan Hartvigsen fortalte bl. a. om den nye teknologis indflydelse på vores krop og helbred og de…

Læs mere

9th Interdisciplinary World Congress on Low Back and Pelvic Girdle Pain

 

Deltag i international kongres i Singapore i 2016 og få opdateret din viden om lænde- og bækkensmerter.

 

Professor og forskningsleder ved IOB og seniorforsker ved NIKKB, Jan Hartvigsen, er medarrangører og taler på 9th Interdisciplinary World Congress on Low Back and Pelvic Girdle Pain i Singapore fra 31. oktober til 3. november 2016. Jan Hartvigsen var også inviteret til at tale ved kongressen, da den blev afholdt i Dubai i 2013. I Singapore skal Jan Hartvigsen tale om evidens for manuel behandling.  

 

Rækken af verdenskongresser…

Læs mere

NIKKB holder sommerferielukket i uge 29 og 30.

 

Henvendelser til instituttet eller medarbejdere kan ske pr. mail, som vil blive besvaret efter ferien.

 

Vi ønsker alle en god sommer!

Læs mere

Efteruddannelsekataloget for efteråret 2015 er i posten

Kære kiropraktorer


Så er kursuskataloget for efterårets kurser sendt afsted til jer.


Der åbnes for tilmeldingsmodulet i morgen fredag kl. 09.00.


Som noget nyt udbyder vi et webinar omkring røntgenfund og kendetegn hos ældre patienter. Kurset er en et pilot projekt, hvor vi ønsker at høre jeres oplevelse af kursusform og indhold efterfølgende, kurset er derfor gratis. Vi håber du griber chancen, for at modtage viden, ved at logge på derhjemme fra.


Udover det har vi også et nyt kursus tiltag omkring klinikpersonale, som vi håber I vil være med til at formidle og oplyse om. Klinikpersonalet er en…

Læs mere