WFC, World Federation of Chiropractic, har i dag offentliggjort en liste over foreslået læsning til alle i den kiropraktiske profession.

 

Listen er en databank, der samler en række relevante forskningsartikler under et, hvilket giver kiropraktorer en let og overskuelig adgang til de forskellige artikler, som WFC har grupperet i 21 emneområder på læselisten.

 

Projektet ledes af Dr. Greg Kawchuk fra University of Alberta, der er formand for WFC Research Council, og aktuelt er tilknyttet NIKKB som gæsteforsker.

 

- Listen er blot begyndelsen på projektet. Vi er allerede i gang med arbejdet på anden runde, som vil tilføje…

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har 21/1 udsendt en ny national klinisk retningslinje omkring udredning og behandling/rehabilitering af smerter i bevægeapparatet.

 

”Den nye nationale kliniske retningslinje støtter op om, at udredning og behandling/rehabilitering af patienter med generaliserede smerter i bevægeapparatet skal være fokuseret og evidensbaseret. Hensigten er at sikre, at udredningsforløbet ikke trækker unødigt ud og forsinker relevant behandling/rehabilitering. Herudover vejleder den nationale kliniske retningslinje om enkelte konkrete behandlings-/rehabiliteringstiltag, der kan forbedre livskvaliteten og forebygge funktionsevnetab” skriver Sundhedsstyrelsen på deres hjemmeside sundhedsstyrelsen.dk. 

 

Du kan læse hele sundhedsstyrelsens artikel om retningslinjen og finde et link til retningslinjen ved at følge dette…

Læs mere

World Federation of Chiropractics afholder sin verdenskongres i Athen i maj, og da kongressen afholdes i Europa, afholder European Chiropractors Union i tilgift sin årskongres i forbindelse med verdenskongressen.

 

NIKKB og DKF arrangerer en fællestur til WFC/ECU-kongresserne fra 13. – 16. maj, med flotte rabatter på tilmeldingsgebyret, hvis du er hurtigt ude. Så hvis du endnu ikke har tilmeldt dig kongresserne er det nu, du skal gøre det: Hvis du benytter dig af early bird-tilmelding inden 31. januar eller tilmelding senest 15. marts, opnår du rabat på din tilmelding til kongressen i forhold til at vente med at tilmelde…

Læs mere

NIKKB har i dag budt velkommen til en ny medarbejder, idet Asger Torning har sin første arbejdsdag på kontoret som Kommunikationsmedarbejder.

 

Den ny Kommunikationsmedarbejder har tidligere beskæftiget sig med kommunikation i en stilling som Kommunikationskonsulent i Odense Sport & Event, med kommunikation omkring Odense Boldklubs Superligahold som sit ansvarsområde. Her var Asger Torning ansat i 17 år, og det har givet ham en god portion erfaring med en væld af varierende former for kommunikationsopgaver.

 

Syddansk Universitet er ikke nyt for den nye Kommunikationsmedarbejder: Asger Torning har tidligere læst engelsk på Center for Engelsk på SDU, men da de spændende…

Læs mere

DSKKB's Vidensdelingsdag om Børn og Kiropraktik planlagt til afholdelse på Syddansk Universitet lørdag den 31. januar 2015 er desværre blevet aflyst pga. for få tilmeldinger.

 

Er du allerede tilmeldt, vil du modtage en kreditnota på det indbetalte beløb snarest muligt.

 

 

Læs mere